Margareta Hultman

Då jag var klar med min kandidatexamen i idrottspsykologi från Halmstad Högskola (2004), lämnade jag mitt tidigare yrke som civilekonom för att starta en kombinerad verksamhet av massage och idrottspsykologisk rådgivning.
Jag hade redan tidigare utbildat mig till massageterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut (1995) så kombinationen idrottspsykologi och massage kändes naturlig för mig. Det ger mig en helhetssyn inom både massagen och idrottspsykologin, vilket jag är övertygad om gynnar mina kunder.

Min idrottsbakgrund har jag som elitorienterare och har också tävlingsidrottat i skidor och skidorientering. Som junior tävlade jag på landslagsnivå i orientering och fortsatte sedan på elitnivå som senior för IFK Göteborg. Numer tränar jag endast löpning för avkoppling och välbefinnande, och rider för att få en härlig utmaning och att utvecklas inom en ny idrott.

På bilden syns jag som en i ”Team Mustafa Mohamed”. Det är fantastiskt roligt att få vara med och stötta en så trevlig och framgångsrik idrottare!

Comments are closed.