OM PSIM

PSIM bildades 2004 av mig, Margareta Hultman. Jag hade då utbildat mig till Idrottspsykologisk rådgivare och var sedan tidigare utbildad massageterapeut. Jag lämnade mitt tidigare yrke som civilekonom, för att starta en kombinerad verksamhet av massage och idrottspsykologisk rådgivning. Det kändes och känns fortfarande fantastiskt att få arbeta med människor och att hjälpa dem må bra både fysiskt och mentalt.

Med åren har företaget växt och vi är nu tre massörer och två löptränare som kan hjälpa de många löparna i Göteborgsregionen att utveckla sin löpning och nå sina mål.

Jag har även startat ett samarbete med IFK Kliniken Rehab. Där arbetar jag som idrottspsykologisk rådgivare två dagar per månad.

Här nedan kan du läsa lite mer om oss som arbetar på PSIM.

Margareta Hultman

Då jag var klar med min kandidatexamen i idrottspsykologi från Halmstad Högskola (2004), lämnade jag mitt tidigare yrke som civilekonom för att starta en kombinerad verksamhet av massage och idrottspsykologisk rådgivning.
Jag hade redan tidigare utbildat mig till massageterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut (1995) så kombinationen idrottspsykologi och massage kändes naturlig för

[…]

Mats Erixon

Min löparkarriär har varit lång och framgångsrik och som främsta meriter har jag en 4:e plats på EM i Stuttgart på 10 000 m 1986, 12:a på OS i Los Angeles 1984, dubbelseger i Finnkampen 1985 på 5- och 10 000 m, och har stått som segrare i Göteborgsvarvet fyra gånger, 1984-87.
Som tränare, har jag som främsta merit att jag tränat Erik Pettersson som sprang EM maraton i Barcelona 2010,

[…]

Fredrik Weidestam Ljunggren

Jag är utbildad massageterapeut på Axelsons här i Göteborg, och har även vidareutbildat mig till bindvävsmassör genom Axelsons och till Rehabmassör på I.M.C. I Malmö. Där läste jag ortopedisk medicin och idrottsmedicin. Har arbetat som massör sedan 2004, och sedan några år tillbaks arbetar jag på mottagningen på Skatås. Jag håller även föredrag om smärta i rygg och nacke, vad

[…]