PT-LÖPNING

PT-löpning innebär att du kan köpa ett enskilt pass, eller en träningsperiod med olika typer av upplägg. Du kan träna enskilt eller i grupp.

Vi vänder oss till ung som gammal, nybörjare som rutinerad, kvinna som man, bara du vill lära dig mer om löpning, löpteknik, träning och tävling. Du kan samla ihop några vänner och ha gruppträningar tillsammans med någon av oss eller oss båda. Vi har också företagsträningar med kortare föreläsning om du/ni vill ha det.

Vill du köpa ett presentkort på PT-löpning, att ge bort som en gåva, så ordnar vi det.

PT-löpning

Vi tycker det är trevligt att komma väl förberedd till ett lopp, det brukar bli så mycket roligare då. Vi hjälper dig gärna med det!

Oavsett målet med din löpning är det värdefullt att ha en personlig tränare som inspirerar och stöttar under de gemensamma träningspassen. Vi kan ha bara ett pass, men om vi tränar tillsammans under en period och med ett personligt träningsprogram

[…]

Mats Erixon

är en av Sveriges mest framgångsrika löpare genom tiderna med bland annat fyra segrar i Göteborgsvarvet 1984-87 och en 4:e plats på EM i Stuttgart 1986, på 10 000 m. Han är också en framgångsrik löptränare inom friidrotten. Att få dela med sig av sina kunskaper om löpning tycker han är roligt, och tränar gärna både elit som motionär.

Kontakta gärna Mats om du har frågor,

[…]

Mikael Ekvall

Mikael Ekvall har under se senaste åren haft hjälp av Mats Erixon för att få bra hjälp och stöd i sin satsning på att nå sina mål som framgångsrik löpare. På maraton har Mikael ett personbästa på 2.12.07, vilket är riktigt riktigt snabbt! Han har också presenterat Sverige i ett antal mästerskap. På bilden ser du Mats tillsammans med David Nilsson och Mikael Ekvall.

Kanske

[…]