OM PSIM

PSIM bildades 2004

av mig, Margareta Hultman. Jag hade då utbildat mig till Idrottspsykologisk rådgivare och var sedan tidigare utbildad massageterapeut. Jag lämnade mitt tidigare yrke som civilekonom, för att starta en kombinerad verksamhet av massage och idrottspsykologisk rådgivning. Det kändes fantastiskt att få arbeta med människor och att hjälpa dem må bra både fysiskt och mentalt.

Med åren har företaget växt  och min situation har förändrats. Jag lever nu även i Zürich och har av den anledningen slutat massera.  Vi är två massörer på mottagningen i Skatås, Fredrik och Michael som båda även arbetar med föreagsmassage. Musse har tagit över som löptränare parallellt med sin egen löpsatsning och med familjeträningarna ”Mussesfunrun”. Själv har jag fokuserat på psykologin och rådgivning, där jag studerat mer kring coaching och talangutveckling samt jämställdhetsfrågor, ledarskap och organisationsutveckling.

Nu har jag även startat verksamhet i Zürich med fokus på prestationspsykologi och du kan läsa mer om den verksamheten under namnet Performance and Sports in Mind. När jag är hemma i Göteborg har jag rådgivning på Skatås-mottagningen och jag blandar oftast fysiska träffar med Skype/FaceTime, vilket fungerar väldigt bra för de allra flesta.

Min glädje är fortfarande stor över att kunna hjälpa människor att må bra och prestera bra även om jag lämnat över massagen till mina kollegor. Att Musse vill sprida sin kunskap och glädje för löpningen via PSIM känns också väldigt fint.

Välkomna alla!
Margareta