PRESTATIONSPSYKOLOGI

är ett utmärkt sätt att hitta glädje och nå framgång i ditt tränings- och tävlingsutövande. Att bli medveten om sina sina tankar och  beteenden och hur det påverkar prestationen och känslan, är grunden till ett lustfyllt idrottande. Vi arbetar bland annat med målsättning, inre samtal, beteende, avspänningsreglering, fokusering Kommunikation och feedback.

Jag ger individuell rådgivning till; elitaktiva inom individuella- och lagidrotter samt till ledare, men även artister och personer inom näringslivet. Via Performance and Sports in Mind beskriver jag mer fokuserat kring prestationspsykologi om du vill läsa mer på området utanför idrottens värld.

Alla är välkomna, såväl företag som privatpersoner!

ATT PRESTERA SOM BÄST NÄR DET GÄLLER SOM MEST

är något alla vill, men det är inte alltid så lätt. Att idrotta skall vara kul, men när pressen känns för stor och anspänningen blir för hög, då känns det kanske tungt och jobbigt istället. Tillsammans pratar vi igenom situationen och går igenom vad som kan tränas eller ändras så att det kan bli lättare att hitta tillbaks till glädje och bra prestationer igen.

MÅNGA KARRIÄRÖVERGÅNGAR FLYTER

men ibland kan det vara en period där självförtroendet och motivationen sviktar. Kanske i samband med klubbyte, eller vid byte av miljö – flytt, nytt arbete, skola men även mellan olika ålderskategorier eller svårighetsnivåer. Då kan det vara bra att skapa en utvecklingsplan för att förbättra självförtroendet, motivationen och självpratet igen.

UNDER EN REHABILITERINGSPERIOD KAN DET VARA TUFFT

men det är bra att redan tidigt vara klar över rehabiliteringsprocessen och att känna tillit till den. Det påverkar rehabiliteringstiden och hur du mår under rehabiliteringen positivt.

Emma Green

före detta  höjdhoppare med EM- och VM-medaljer samt OS-finaler beskriver vårt samarbete under hennes karriär

”Margareta har varit ett fantastiskt stöd genom min karriär.
Hon har gett mig redskapen för att känna glädje i mina prestationer.
Hon har fått mig trygg i att vara mer jag, att kunna lita på
att mitt sätt är bäst för mig.”
– Citat, Emma Green

Hör gärna av dig

om du vill veta mer eller om du vill boka en tid så är det fint om du berättar lite om vad du vill ha hjälp med innan första besöket.
Hälsningar,
Margareta