YOGA RUNNING RETREAT

Vill du njuta av yoga och löpning i ett underbart alplandskap?
Vill du njuta av vacker utsikt över alperna i en jacuzzi på terrassen?
Vill du njuta några dagar av lugn, inre och yttre styrka att ta med dig hem?

Då tror jag att det här är retreaten för dig!

I Davos kan du uppleva löpning utan prestation och bli ett med naturen. I Sertig-dalen finns ett underbart litet hotell bara för oss.  Jag hittade detta smultronställe i höstas. Det var där och då jag bestämde att pröva en dröm!

Önskar dig välkommen på denna Yoga Running Retreat,
Hälsningar,
Margareta

Program

Söndagen den 2 september
Vi samlas vid 14.00 på hotell Walserhuus och kommer till rätta. Därefter har vi ”mindful löpning”, yoga och relax, innan vi intar första kvällens trerätters middag.

Måndag till onsdag 3-5 september
Vi startar dagen med en kopp te. Därefter en kortare mindful yogamorgon med Margareta – bara för att mjuka upp. Och njuter i morgonsolen vid vattenfallet eller under de höga träden vid lilla ån. Är vädret mindre fint har vi vår morgon i dalens lilla kapell eller i hotellets rum under takåsen.

Vi äter frukost och gör oss redo för löpning på alpen där Jennie och Fanny visar vägen. Ibland startar vi direkt från hotellet, ibland tar vi bussen en bit. En mil på väg bör du kunna springa – kanske på cirka en timma. Distanserna kan vara både kortare och längre än så. Grupperna är två, så att tempo och distans känns okej för dej.

Vi äter lunch på hotellet eller en annan mysig restaurang. Sen vilar vi och mår gott inför eftermiddagens yogapass med Fanny eller Katharina. Ibland tufft och krävande, ibland lite lugnare.

Vi återhämtar oss, kanske i jacuzzin och ser ut över alpen eller dalen. Sen äter vi och umgås under en trerättersmiddag på hotellet eller restaurangen intill. Maten är från området och maträtterna lokala. Vegetariskt alternativ finns att få.

Torsdag den 6 september
Vi startar vi dagen som vanligt. Sen kan du välja mellan yoga eller löpning där vi försöker ge dig personliga tips att ta med hem innan det är dags för fika och hejdå.

Pris

950 CHF
8 200 SEK

Ingår
Hotell och alla måltider med bordsvatten som måltidsdryck. Vin, öl och annan alkohol betalas av deltagarna själva.

Ingår ej
Resa till och från retreaten
Vin , öl annan alkohol till maten betalas separat av deltagare som önskar det

ANMÄLAN

Skicka ett mejl till margareta.hultman@psim.se – berätta lite om din bakrund inom yoga och löpning, så vi rätt kan anpassa efter din nivå.

OBS! Endast 10 platser finns, och först till kvarn gäller!

Vi ser fram emot ett mejl och anmälan från dej!
Margareta, Fanny, Jennie och Katharina

Yogainstruktörer och löpledare
Margareta Hultman

är idrottspsykologisk rådgivare, mindfulness- och yogainstruktör. Margareta tar hand om morgonpassen där vi genom HathaYoga och Mindfulness får igång kroppen och blir närvarande i stunden.

Fanny Hultman

är sjuksköterska och yogainstruktör med fokus på Bikram- och AshtangaYoga. Fannys yogapass utmanar oss både fysiskt och mentalt  – på deltagarnas egna nivå. Hon visar även vägen under de lugnare löppassen.

Jennie Runesson

är lärare och orienterare på hög nivå. Jennie älskar löpning och naturen och är en trygg vägvisare på alpen. Hon leder gruppen med det lite snabbare tempot och den lite längre sträckan och kan utmana om ni vill!

Katharina Blansjaar

är journalist och yogalärare från Zürich som visade Margareta till Sertig-dalen. Katharina har yogaklasser i Zürich och retreater i Davos – hon gästar oss för en dag och ger oss ett underbart YinYoga-pass för trötta muskler.