COVID-19

Vi erbjuder fortfarande våra tjänster inom Idrotts-, Prestations-psykologi, PT-löpning och Massage under de förutsättningar som rekommenderas från folkhälsomyndigheten i Sverige.

Idrotts-, Prestationspsykologi

Tyvärr befinner jag mig fast i Schweiz och kommer inte resa hem till Sverige inom den närmsta tiden på grund rekommendationerna kring resande i samband med COVID-19 .
Jag erbjuder som vanligt rådgivningssamtal via Skype/FaceTime som kan bokas i kalendern för Skype/FaceTime och Zürich. Jag kommer också lägga ut lite kortare meditations-övningar och yoga-pass via instagram @PSIM_Studio

Sköt om dig och lägg märke allt som ger positiv energi!
Hälsning Margareta

PT-löpning med Musse

Jag håller fortsatt PT-löningspass för enskilda löpare. Men vill poängtera att man som vanligt skall känna sig HELT FRISK för att löpträna och att verkligen ta det säkra före det osäkra i dessa tider. Behöver du omboka på grund av förkylning med kort varsel, så är det absolut inga problem.

Träna frisk och stärkt ditt immunförsvar!
Hälsningar,
Musse

Massage-behandlingar

För att minska risken för smittspridning har jag tagit en utbildning hos socialstyrelsen och kan därför ge dig behandlingar med minsta möjliga risk för smitta. Som vanligt – känner du dig bara något förkyld eller dålig så hoppa över massagen och boka om till ett senare tillfälle. Av och ombokningar kan göras med kort varsel om anledningar är att du känner av förkylningssymptom utan att du faktureras för sen avbokning.

Unna dig en massage och koppla av det är stärkande!
Hälsningar Fredrik