OM PSIM

PSIM bildades 2004 av mig, Margareta Hultman. Jag hade då utbildat mig till Idrottspsykologisk rådgivare och var sedan tidigare utbildad massageterapeut. Jag lämnade mitt tidigare yrke som civilekonom, för att starta en kombinerad verksamhet av massage och idrottspsykologisk rådgivning. Det kändes fantastiskt att få arbeta med människor och att hjälpa dem må bra både fysiskt och mentalt.

Med åren har företaget växt

och min situation har förändrats. Jag lever nu även i Zürich och har av den anledningen slutat massera.  Vi är två massörer på mottagningen i Skatås, Fredrik och Michael som båda även arbetar med föreagsmassage. Musse har tagit över som löptränare parallellt med sin egen maratonsatsning. Själv har jag fokuserat mer på psykologin och rådgivning, där jag byggt på med master-studier i coaching och talangutveckling samt jämställdhetsfrågor, ledarskap och sociologi studier i organisations- och ledarskapsutveckling. Nu senast har jag även utbildat mig till yoga-lärare.

Även startat verksamhet i Zürich

med fokus på prestationspsykologi utifrån ett holistiskt perspektiv där jag även ger massage och yoga i kombination med rådgivningen om du vill, under förutsättning att du är i Zürich, såklart. Yogan kan jag guida i även över Skype/FaeTime. Du kan läsa mer om den verksamheten på Performance and Sports in Mind. När jag är hemma i Göteborg har jag rådgivning på Skatås-mottagningen och jag blandar oftast fysiska träffar med Skype/FaceTime, vilket fungerar väldigt bra för de allra flesta.

Min glädje är fortfarande stor

över att kunna hjälpa människor att må bra och prestera bra även om jag lämnat över massagen till mina väldigt duktiga massage-kollegor, Michael och Fredrik. Att Musse vill sprida sin kunskap och glädje för löpningen via PSIM känns väldigt fint!

Välkomna alla!
Margareta