OM PSIM

PSIM bildades 2004 av mig, Margareta Hultman. Jag hade då utbildat mig till Idrottspsykologisk rådgivare och var sedan tidigare utbildad massageterapeut. Jag lämnade mitt tidigare yrke som civilekonom, för att starta en kombinerad verksamhet av massage och idrottspsykologisk rådgivning. Det kändes fantastiskt att få arbeta med människor och att hjälpa dem må bra både fysiskt och mentalt.

Med åren har företaget växt

och min situation har förändrats. Jag lever nu även i Zürich jag pendlar mellan mina båda boenden och mottagningar i Zürich och Göteborg. Jag arbetar även mycket online med rådgivning. 

Tyvärr blev massagedelen av företaget inte lönsam längre på grund av COVID19 och Fredrik som tidigare arbetat många år på mottagningen på Skatås har slutat. Jag kommer själv erbjuda massage i liten omfattning även på Skatås men först från det att COVID19, lagt sig.

Jag fokuserat mer på psykologin och rådgivning, där jag byggt på med master-studier i coaching och talangutveckling samt jämställdhetsfrågor, ledarskap och sociologi-studier i organisations- och ledarskapsutveckling. Nu senast har jag även utbildat mig till yoga-lärare i Zürich.

Våran massage kund sedan flera år Mustafa “Musse” Mohamed har tagit över som löptränare parallellt med sin egen maratonsatsning och det är verkligen en stor tillgång för företaget. Både på grund av hans stora kunskap och erfarnehet av löpning men också med hans ödmjuka och inspirerande personlighet.

Även startat verksamhet i Zürich

med fokus på prestationspsykologi utifrån ett holistiskt perspektiv där jag även ger massage och yoga i kombination med rådgivningen om du vill, under förutsättning att du är i Zürich, såklart. Yogan kan jag guida i även över Skype/FaceTime. Du kan läsa mer om den verksamheten på Performance and Sports in Mind.

När jag är hemma i Göteborg har jag rådgivning på Skatås-mottagningen och jag blandar oftast fysiska träffar med Skype/FaceTime, vilket fungerar väldigt bra för de allra flesta.

Min glädje är fortfarande stor

över att kunna hjälpa människor att må bra och prestera bra och jag är väldigt glad att Musse vill sprida sin kunskap och glädje för löpningen via PSIM – det känns väldigt fint!

Välkomna alla!
Margareta