OM PSIM

PSIM bildades 2004 av mig, Margareta Hultman. Jag hade då utbildat mig till idrotts-psykologisk rådgivare och var sedan tidigare utbildad massageterapeut. Jag lämnade mitt tidigare yrke som civilekonom, för att starta en kombinerad verksamhet av massage och idrotts-psykologisk rådgivning. Det kändes fantastiskt att få arbeta med människor och att hjälpa dem må bra både fysiskt och mentalt.

Med åren har företagets verksamhet förändrats

och min livssituation ser annorlunda ut. Jag lever nu även i Zürich jag pendlar mellan mina båda boenden och verksamheter i Zürich och Göteborg. Jag arbetar även mycket online med rådgivning. Utvecklar just nu en ny digital kursplattform för prestationspsykologi, meditation och yoga, PSIM Studio.

Tyvärr blev massagedelen av företaget inte lönsam i Sverige längre på grund av COVID19 och Fredrik som tidigare arbetat många år på mottagningen på Skatås har slutat. Från sommaren 2021 erbjuder jag själv återigen massage när jag är på mottagningen i Skatås.

Mitt fokus har dock alltmer övergått till psykologin och rådgivningen, där jag byggt på med master-studier i coachning och talangutveckling samt jämställdhetsfrågor, ledarskap och sociologi-studier i organisations- och ledarskapsutveckling.

2017 utbildade jag mig till yoga-lärare i Zürich och har förverkligat en gammal dröm om yoga – löpning/hiking retreats i Davos. Retreaten är uppskattade av deltagarna och en höjdpunkt på året även för mig.

Yogan är en fantastisk träningsform som på ett fint sätt förenar kropp och själ. Det har även blivit som en brygga mellan idrottspsykologin och massagen. Jag kan ge tips om yogaövningar för fysiska samt stressrelaterade problem för massagekunder och ge tips och leda meditationer och yogaklasser (hatha, yin) för bättre återhämtning och en lägre anspänning, samt visualiseringar inom idrottspsykologin. Genom zoom och PSIM Studio erbjuder jag yoga klasser.

På Skatås erbjuder min massage kund och numera vän Mustafa “Musse” Mohamed löpträningar parallellt med sin egen maratonsatsning och det är verkligen en stor tillgång för företaget. Både för hans stora gedigna erfarenhet av löpning och hans ödmjuka och inspirerande personlighet.

Min glädje är fortfarande stor

över att kunna hjälpa människor att må bra och prestera på topp och jag är väldigt glad att Musse vill sprida sin kunskap och glädje för löpningen via PSIM – det kännsotroligt fint!

Varmt Välkommen!
Margareta